U bevindt zich hier: C-men > Webdesign

Webdesign

 Webdesign met oog voor vorm, stijl en functionaliteit

Bent u op zoek naar een webdesign bureau voor het maken of vernieuwen van uw website? Wilt u graag weten of het design en de functionaliteit van uw website voldoen aan de huidige normen op het gebied van uitstraling, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid?

C-men geeft u graag antwoord op uw vragen. Onze webdesigners ontwerpen creatieve webdesigns, e-mailings, nieuwsbrieven, enzomeer... Vaak vormen uw huisstijl en bedrijfsidentiteit hiervoor het eerste uitgangspunt. C-men ontwerpt voor u een gebruiksvriendelijk webdesign met oog voor vorm, stijl én functionaliteit.

 

 Altijd up-to-date

Hoe houdt u de website altijd up-to-date en start u tegelijkertijd nieuwe projecten en/of acties? Van verscheidene websites onderhoudt C-men de content en de site. Dit doen we dagelijks, wekelijks, maandelijks of volgens afgesproken tijdstippen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van teksten, acties, afbeeldingen, nieuwe producten en persberichten! Zorg ervoor dat uw klanten en partners u steeds zien zoals u zich wilt profileren.

 

 Domeinnamen

Een domeinnaam is een adres waaronder uw website en e-mail bereikbaar is, nu of in de toekomst. Iedere domeinnaam is uniek en kan slechts 1 keer verstrekt worden. C-men registreert uw domeinnaam en koppelt er uw email en/of hosting aan.

 

 Hosting

Om de vele websites en applicaties van onze klanten beschikbaar te stellen op internet, heeft C-men een speciale hosting omgeving voor zijn klanten. Deze stabiele en veilige omgeving garandeert dat uw website 24/7 online is.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en offerte

Contact gegevens

Adres
Berkenlaan 28
8530 Harelbeke
Contact
+32 (0)475 51 35 24
Helpdesk
+32 (0)486 86 15 81
E-mailadres
info@c-men.be
Website
www.c-men.be


Wettelijke gegevens

BTW-Nummer
BE 0886.620.976


Hulp op afstand

Teamviewer

  COMMERCIËLE ONDERSTEUNING VOOR B-KAT

  B-KAT en C-MEN vonden elkaar tijdens de zoektocht naar een nieuwe website. Al snel konden we deze KMO bijstaan in het uitwerken van een commercieel actieplan (website, flyers, b-cards, mailing,...) alsook de integratie van Office 365 (online mail en documentenbeheer, smartphone integratie,...).

  (19/03/2013)
     
  TOTALE VERNIEUWING VOOR LEROY

  De nieuwe eigenaars van LEROY te Poperinge wilden een nieuwe stijl lanceren en de firma terug een jonge en frisse energie meegeven. Het actieplan omvatte het logo, de website, de brochures, ... een total vernieuwing dus !

  (19/03/2013)